Danilović otkrio šta će mu biti primarno ako postane predsednik Košarkaškog saveza Srbije! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NORMALIZACIJA ODNOSA

Danilović otkrio šta će mu biti primarno ako postane predsednik Košarkaškog saveza Srbije! (FOTO)

Smatram da svako treba da preuzme svoju odgovornost. Savez ne može da napravi igrača. Pored toga, treba videti na koji način može da se unapredi Košarkaška liga Srbije, što će dodatno uticati na razvoj igrača, između ostalog je rekao Danilović
Objavljeno:

Jedini kandidat za predsedničko mesto KSS-a, Predrag Danilović, gostovao je u Čačku i istakao da će dva najveća kluba, Partizan i Crvena zvezda, uvek biti u fokusu njegovog interesovanja, ako bude izabran za prvog čoveka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Smatram da postoje svi uslovi za normalne odnose između ova dva kluba. Razgovarao sam sa gospodinom Čovićem, što je i normalno jer je on predsednik jednog velikog kluba, a razgovarao sam i sa ljudima iz Partizana i mislim da neke stavove koji su u prošlosti pravili probleme možemo prevazići i imati zajedniči cilj, a to je razvoj srpske košarke - rekao je Danilović.

MAGIC MOMENT: Jedan potez bivšeg centra Partizana dovoljan je da oduševi čitavu Evropu! (VIDEO)

foto: Dragan Kadić

On je novinarima rekao da je kao jedini kandidat za predsednika KSS već obavio razgovore sa ljudima iz vlasti, kao i sa pojedincima iz srpske košarke čije ime, kako je naglasio, nešto znači u ovom sportu i da je dobio njihovu podršku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.