SRBI ODLIČNI: Jokić blistao s novim dabl-dablom, a Bjelica je sa ovakvim šutem morao više da igra! (VIDEO)
Foto: Reuters

prekinuti nizovi sparsa i Filija

SRBI ODLIČNI: Jokić blistao s novim dabl-dablom, a Bjelica je sa ovakvim šutem morao više da igra! (VIDEO)

Iako su njihovi timovi poraženi, naši reprezentativci su ostavili sjajan utisak
Objavljeno: 09:02h

Odlično veče su imali srpski internacionalci u NBA, pre svega Nikola Jokić koji se vratio na velika vrata posle povrede i definitivno privikao na nešto izmenjeniju ulogu u timu, kao rezervista.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Denver je izgubio od Vašingtona 92:85, ali je srpski centar odigrao fantastično i došao do novog dabl-dabl učinka. Za 28 minuta na parketu postigao je 17 poena i sakupio 11 skokova od čega čak 7 u napadu i dodao na to jednu blokadu.

On je ujedno i bio najefikasniji igrač svog tima, jer su ostali prilično podbacili, pa zato i ne čudi poraz od Vizardsa koje je predvodio Bredli Bil sa 26 poena, a po 15 su dali Vol i Moris.

Minesota je poražena od Toronta 124:110, ali možda bi mnogo bolje prošli da je Nemanja Bjelica imao više prostora da igra. Za samo 13 minuta na parketu, srpski reprezentativac je postigao 9 poena uz 3 skoka i ukradenu loptu.

Nije "vukovima" pomoglo ni to što je Levin postigao 29 poena, Vigins 25, a Tauns 17, jer su na suprotnoj strani bili više raspoloženi igrači. DeRozan je ubacio 27 poena, Lauri dva manje, a Valančijunas 20.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.