Sastanak Čovića i Danilovića u fabrici: Predsednik Zvezde otkrio o čemu su pričali! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

našli zajednički jezik

Sastanak Čovića i Danilovića u fabrici: Predsednik Zvezde otkrio o čemu su pričali! (FOTO)

- Potpuno je normalno da potencijalni kandidat za tako tešku i odgovornu funkciju dođe sa željom da se konsultuje, čuje mišljenje KK Crvena zvezda, i moje kao bivšeg predsednika KSJ, koji je to sa uspehom radio i dugogodišnji je član u raznim organima KSS
Objavljeno: 10:31h

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Danilović podneće u petak kandidaturu za upražnjenu funkciju predsenika Košarkaškog saveza Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekadašnji prvi čovek Partizana je, inače jedini kandidat na Izbornoj skupštini, sastao se sa Nebojšom Čovićem.

Prvi čovek Crvene zvezde je bio iznenađen prepričavanjem njihovog razgovora i odlučio je da posjasni stvari u razgovoru za "Večernje novosti".

- Potpuno je normalno da potencijalni kandidat za tako tešku i odgovornu funkciju dođe sa željom da se konsultuje, čuje mišljenje KK Crvena zvezda, i moje kao bivšeg predsednika KSJ, koji je to sa uspehom radio i dugogodišnji je član u raznim organima KSS - kaže Čović.

foto: Stefan Jokić

- Međutim, moraću da preciziram, nikakvog "tajnog" ručka nije bilo sa Danilovićem, već je to bio normalan radni sastanak u fabrici FMP koji je održan na njegovo insistiranje, i cenim taj gest, koji vidim kao normalan prvi korak. Prošli smo mnoga pitanja, ali i mnoge događaje iz prošlosti koji su opterećivali srpsku košarku duži period. Čini mi se da smo neke stvari razjasnili.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.