Radonjić u Istanbul sa sobom poneo pun kofer problema! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pakao u istanbulu

Radonjić u Istanbul sa sobom poneo pun kofer problema! (FOTO)

Na sve to, mi smo opterećeni velikim problemima, bićemo veoma oslabljeni. Marko Gudurić nije krenuo na put zbog bolesti, dok je pod velikim znakom pitanja da li i koliko ćemo moći da računamo na Luku Mitrovića, između ostalog je naveo strateg Zvezde
Objavljeno: 16:16h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje težak meč protiv Fenerbahčea, ali da je cilj ekipe da pruži maksimum i odigra dobro, pošto tim duelom počinje seriju teških utakmica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Fenerbahče je zadržao tim iz prošle godine koji je stigao do finala Evrolige u Berlinu, a na klupi je Željko Obradović, najbolji i najtrofejniji trener u Evropi. Samo ti podaci jasno govore o kvalitetu našeg narednog protivnika, bez potrebe da se ističu ambicije Fenerbahčea koje su svima dobro poznate. Na sve to, mi smo opterećeni velikim problemima, bićemo veoma oslabljeni. Marko Gudurić nije krenuo na put zbog bolesti, dok je pod velikim znakom pitanja da li i koliko ćemo moći da računamo na Luku Mitrovića - rekao je Radonjić.

UŽASNE VESTI ZA ZVEZDU: Jedan od najvećih talenata obnovio tešku povredu kolena!

foto: Saša Pavlić Koky

- Imamo i još nekoliko rovitih igrača, što jasno govori da nas čeka izuzetno težak meč. Bez obzira na do sada najteže okolnosti, naš osnovni cilj je da damo maksimum i odigramo dobru utakmicu u Istanbulu koja označava početak izuzetno teške serije utakmica u decembru - dodao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.