EMBID GOVORIO O SVOM BIVŠEM SAIGRAČU: Uvek sam mislio da dobro sarađujemo, da je sve super, da možemo zajedno!
Foto: AP

ISKRENO

EMBID GOVORIO O SVOM BIVŠEM SAIGRAČU: Uvek sam mislio da dobro sarađujemo, da je sve super, da možemo zajedno!

Očigledno, nismo uspeli daleko da doguramo u plej-ofu

Objavljeno:

Centar Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid govorio je o trejdu, u kom je Ben Simons otišao u Bruklin Netse, a u njegovu ekipu stigao Džejms Harden.

Seventisiksersi poslali su Bena Simonsa, Seta Karija, Andrea Dramonda i dva pika prve runde za Džejmsa Hardena i Pola Milsapa.

Bruklin je dobio šta je hteo za Hardena, koji je očajnički želeo da ode, dok je Filadelfija dala malo više nego što se nadala za nekadašnjeg MVP-a NBA lige.

Prvi igrač ekipe i drugi na listi za MVP nagradu ove sezone, Džoel Embid, poslednji put je govorio o Benu Simonsu.

- Očigledno, nismo uspeli daleko da doguramo u plej-ofu. Ako se vratite unazad i pogledate kako smo izgledali pre toga, bili smo dominantni. Uvek sam mislio da dobro sarađujemo, da je sve super, da možemo zajedno, ali Ben tako nije mislio i sada idemo dalje. Imao je svoj tim, bio je zvezda svog tima, ali to mu nije bilo dovoljno - rekao je Embid.

Netsi i Seventisiksersi sastaće se 10. marta, a Embid se osvrnuo i na ostale igrače koji su trejdovani.

- Loše je što sam ostao bez nekoliko saigrača. Set Kari je radio sjajan posao za godinu i po dana koliko je bio ovde. Dramond je bio najbolja zamena od kada sam ja ovde. Loše je što smo ih izgubili, ali dobili smo jednog od najboljih igrača u ligi, to je MVP. Kada dodate takvog igrača u svoj tim, šanse za titulu su sve veće - kaže Kamerunac.

Embid o "tvitu" koji je poslao kada je Simons trejdovan.

- Iskreno, ne znam ni šta je bio taj tvit, to je bila neka rendom osoba koju sam ja postavio. Video sam tu sliku na internetu, video sam čoveka koji je dobro obučen, izgleda super, mislio sam da je dobra slika - objašnjava Embid sliku koju je postavio, a koja aludira na to da je srećan što je Simons otišao.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.