"PARTIZAN JE BOLJI OD NAS, ALI STIŽEMO U BEOGRAD PUNIH PLUĆA!" - Rival crno-belih spreman za još 1 iznenađenje!
Foto: Profimedia

evrokup

"PARTIZAN JE BOLJI OD NAS, ALI STIŽEMO U BEOGRAD PUNIH PLUĆA!" - Rival crno-belih spreman za još 1 iznenađenje!

Duel je na programu u sredu od 20.30

Objavljeno:

Košarkaši Partizana sutra igraju svoj poslednji meč Evrokupa pred jednomesečnu pauzu u ovom takmičenju zbog obaveza u nacionalnim kup takmičenjima i FIBA "prozora".

Protivnik će biti ekipa River Andore, koja je pokazala da se nalazi u neverovatnoj formi, pošto je u poslednje vreme uspela da savlada Real u Madridu, kao i Huventud.

KK Partizan, KK Borac Čačak
foto: Starsport©

Ipak, pomoćni trener tima iz španske ACB lige, Pako Vaskes spušta loptu i kaže da je Partizan bolji tim i da se zna kakva atmosfera će biti u "Pioniru".

- Partizan je bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo u Beograd punih pluća, s namerom da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način - rekao je Vaskes.

Pako Vaskes
foto: Profimedia

Beograđani će pokušati da se osvete Andori za poraz iz prvog dela sezone, kada je sutrašnji gost slavio rezultatom 61:60. Bila je to jedna vrlo tvrda i neizvesna utakmica.

- Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje - podvukao je centar Vitor Arteaga.

Utakmica se igra u sredu od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.