RADONJIĆ PRED FMP: Ne znamo u kakvom ćemo sastavu igrati!
Foto: Nebojša Mandić

povrede i bolesti

RADONJIĆ PRED FMP: Ne znamo u kakvom ćemo sastavu igrati!

Trener crveno-belih ima velikih kadrovskih problema u timu
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši moraju imati dovoljno dobar pristup protiv FMP-a da bi pobedili, kao i da bi taj trijumf mnogo značio njegovom timu pred seriju teških utakmica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- FMP je sastavljen od velikog broja mladih igrača, sa dva iskusna i dobra plejmejkera. Posle mečeva u Evroligi gotovo uvek nismo na maksimumu u ABA ligi, tako da moramo imati dovoljno dobar pristup da ostvarimo ono što želimo u ovom mesecu, u kome će svaka pobeda biti značajna. Želimo da u seriju koja nas očekuje uđemo sa pobedom. U ovom trenutku je neizvesno u kakvom sastavu ćemo nastupiti, ali, naravno, ko god bude bio na terenu, ko god bude bio u sastavu, mora dati svoj doprinos osvajanju novih bodova - rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

foto: Fonet

Zvezda ima svih 11 pobeda do sada, dok je FMP ostvario tri trijumfa. Radonjić nije želeo da odgovori na pitanje na koga navijači crveno-belih treba da obrate pažnju u redovima rivala i od koga preti najveća opasnost.

- Mi sada razmišljamo o tome šta je kod nas i šta mi želimo da uradimo u sutrašnjem meču. Želim da vodim računa o igračima sa naše strane. Znamo kakav je kvalitet i potencijal FMP-a, ali mislimo da utakmica zavisi od nas - rekao je Radonjić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.