OBRADOVIĆ PRED DUEL SA KRKOM: Neugodan protivnik na svom terenu, zaslužuju svako poštovanje!
Foto: Starsport

aba liga

OBRADOVIĆ PRED DUEL SA KRKOM: Neugodan protivnik na svom terenu, zaslužuju svako poštovanje!

Crno-beli će probati da u Novom Mestu poprave utisak nakon dva vezana poraza

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović ističe da izuzetno poštuje ekipu Krke, te da će uraditi sve da njegova ekipa bude 'i fizički i glavom' spremna za taj duel, posle napornog putovanja u Tursku.

Crno-beli su u sredu uveče sleteli oko 22.30 u Beograd iz Istanbula, zbog kašnjenja letova u Turskoj. Već u 7.30 u četvrtak su ponovo bili u avionu. Ovog puta krenuli su u Ljubljanu, iz koje su otputovali u Novo Mesto, gde ih čeka meč 18. kola ABA lige protiv domaće Krke.

Beogradski tim će u četvrtak popodne trenirati u dvorani „Leon Štukelj“ i pripremati se za predstojeći duel.

Željko Obradović
foto: Starsport©

„Očekuje nas duel sa Krkom koja naročito na svom terenu ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u sutrašnju utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni. Kako fizički tako i glavom. Iza nas je utakmica u Evrokupu i situacija koju smo imali sa letovima u odlasku i dolasku iz Turske. Ona nam sigurno neće pomoći kada je svežina ekipe u pitanju, ali nemamo vremena da o tome razmišljamo. Već smo stigli u Novo Mesto i moramo da sav fokus prebacimo na teren“, istakao je Obradović.

U prvom ovosezonskom meču Partizan je pobedio sa 92:45, ali centar crno-belih Alen Smailagić sada očekuje drugačiju utakmicu.

„Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih tamo pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici koju smo igrali u Beogradu. Mi ćemo danas i sutra uraditi sve da se što bolje pripremimo za utakmicu i da sutra na terenu damo svoj maksimum“, istakao je Smailagić.

Meč je na programu u petak od 17 časova.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.