GROM IZ VEDRA NEBA: Bogdan Bogdanović NAPUŠTA Atlantu?
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

šok!

GROM IZ VEDRA NEBA: Bogdan Bogdanović NAPUŠTA Atlantu?

Srpski košarkaš među potencijalnim trejdovima Atlante

Objavljeno:

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i ove sezone kuburi sa povredom, a kako javlja "Atletik" mogao bi da bude trejdovan već ove zime!

Ekipa Atlante ne blista, a navijači priželjkuju partije kao protekle sezone kada su stigli da korak od finala NBA lige, kada su finalu Istoka su poraženi od Milvoki Baksa, kasnijeg šampiona.

Zato se spremaju novi trejdovi, a na listi se nalazi i Bogdan Bogdanović!

Renomirani "Atletik" je napravio listu onih koji bi mogli da napuste klub, a na njoj se nalazi srpski košarkaš koji se već ranije dovodio u vezu sa Lejkersima.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

- Hoksi su prošle godine bili jedan od najboljih timova zato što je Bogdanović igrao na Ol-star nivou, posebno u šutu za tri poena. Ove godine ima najslabiji procenat u šutu za tri u karijeri (35 odsto) i primetni su problemi u odbrani. Uz to ima sve više problema sa kolenom, istim kolenom koje ga je mučilo pred start sezone. Ne izgleda Bogdan ove sezone kao druga opcija ekipe, iza Treja Janga i ne bi bio šok da se nađe u nekom trejdu- navodi "Atletik".

Pored Bogdanovića tim bi mogli da napuste Galinari, Trej Jang i Klint Kapela.

Konačni rok za trejdove 10. februar, pa će ovo biti izuzetno burna zima. Bogdanović ove sezone prosečno beleži 12 poena, 3.8 skokova i 2.6 asistencija po meču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.