NBA: Šampion pao u Severnoj Karolini, oslabljeni Portland savladao Netse!
Foto: Profimedia

iznenađenje večeri

NBA: Šampion pao u Severnoj Karolini, oslabljeni Portland savladao Netse!

Zanimljivo NBA veče je iza nas

Objavljeno: 09:55h

Košarkaši Milvoki Baksa poraženi su od Šarlot Hornetsa rezultatom 103:99 u noći iza nas.

Aktuelni šampion NBA lige gostovao je Hornetsima u Severnoj Karolini i uprkos vrlo dobroj partiji Janisa Adetokumba i Krisa Mildtona upisali su poraz.

Ovo je bio četvrti poraz Milvokija u poslednjih pet utakmica, a igrali su bez Džrua Holideja, Bruka Lopeza, Džordža Hila, Grejsona Alena i Peta Konatona.

Hornetsi su na ovoj meč došli bez Vernona Kerija i Kelija Ubrea Džuniora, pa su "pušku u ruke" dali Teriju Roziru i on je svoj deo zadatka ispunio.

On je sa 27 poena, 7 skokova i 4 asistencije predvodio pobednički sastav, dok ga je ispratio Lamelo Bol sa 23 poena, 5 skokova i 3 asistencije, a Majls Bridžis je zabeležio dabl-dabl učinak od 17 poena i 11 asistencija i 14 poena uz 4 skoka i 3 asistencije je bio učinak Gordona Hejvarda.

Na drugoj strani, videli smo 27 poena, 7 skokova i 11 asistencija Krisa Midltona, uz doduše 7 izgubljenih i 3 ukradene lopte, dok je Janis Adetokumbo upisao poen manje uz 13 skokova, 8 asistencija, 6 izgubljenih i po jednu blokadu i i ukradenu loptu, 18 je postigao Nvora i 13 Metjuz.

Janis Adetokumbo
foto: Profimedia

Bruklin Netsi su još jednom razočarali navijače i izgubili su u Oregonu od oslabljenih Portland Trejlblejzersa rezultatom 104:98.

Blejzersi su na još jednom meču bili bez Dejma Lilarda, Si Džeja Mekaluma, Lerija Nensa i Normana Pauela, a ipak su uspeli da savladaju ekipu koja je prošle godine igrala finale Zapada.

Ovo je bio peti poraz Bruklin Netsa u poslednjih sedam utakmica, a prvi za Kajrija Irivinga koji je sinoć odigrao svoj drugi meč u sezoni.

Enferni Sajmons je još jednom iskoristio prazan prostor na bekovskoj poziciji i predvodio Portland sa 23 postignuta poena, 6 skokova i 11 asistencija, dok je 21 poen postigao Kovington, a 20 Ben Meklemor, 14 je ubacio Nurkić i 13 Nasir Litl.

Kevin Durent
foto: EPA/JUSTIN LANE

Bruklin Netsi nisu bili kompletni – falio je Džejms Harden, Lamarkus Oldridž i Džo Heris, ali su bili jači za Kajrija Irvinga koji može da igra utakmice van Njujorka.

Kajri je ubacio 22 poena uz 8 skokova i po 4 asistencije i izgubljene, ali i po jednu ukradenu loptu i blokadu, dok je najefikasniji bio Kevin Durent sa 28 poena, 10 skokova i 5 asistencia, 21 je dodao Kem Tomas, a 14 Dejron Šarp.

NBA, rezultati: Šarlot – Milvoki 103:99 Detroit – Juta 126:111 Njujork – San Antonio 111:96 Boston – Indijana 101:98 Hjuston – Filadelfija 91:111 Portland – Bruklin 114:108 Sakramento – Klivlend 108:109

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.