FINIKS OPET NA ČELU NBA LIGE: Sansi prvi do 30 pobeda, Golden Stejt izgubio bez Karija, Bjelica solidan! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba

FINIKS OPET NA ČELU NBA LIGE: Sansi prvi do 30 pobeda, Golden Stejt izgubio bez Karija, Bjelica solidan! (VIDEO)

Tim iz Arizone je ponovo u pobedničkom ritmu i bez nekoliko startera

Objavljeno:

Košarkaši Finiksa pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Los Anđeles Klipersa sa 106:89, čime su postali prvi tim NBA lige koji je ove sezone upisao 30 pobeda.

Najefikasniji u redovima Sansa bio je Kemeron Džonson sa 24 poena, Džejlen Smit je upisao 19 poena i 14 skokova, dok je Kris Pol utakmicu završio sa 17. tripl-dablom u karijeri - 14 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Tim iz Arizone je opet bio lišen usluga Diandrea Ejtona, Džeja Kraudera, ali i MekGija, Kaminskog, Šarića, Šemeta i Nadera. Ipak, to im nije smetalo da zabeleže uverljiv trijumf.

U timu Klipersa Markus Moris je postigao 26, a Redži Džekson 16 poena.

Košarkaši Njujorka slavili su protiv Bostona sa 108:105 trojkom Er Džej Bereta uz zvuk sirene.

Niksi su uspeli da nadoknade zaostatak od 24 poena u drugoj četvrtini, predvodjeni Evanom Furnijeom koji je postigao rekordan 41 poen.

Džulijus Rendl je dodao 22 za pobednički tim, a Imanuel Kvikli 16 poena, dok je u timu Bostona najefikasniji bio Džejson Tejtum sa 36 poena.

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su Golden stejt sa 101:96 čime su prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

Bendon Ingram je predvodio Nju Orleans sa 32 poena, a najbolje su ga pratili Džoš Hart sa 14 i Herbert Džons sa 13 poena.

U timu Voriorsa, koji su bili bez Stefa Karija i Drejmonda Grina, najefikasniji je bio Endru Vigins sa 21 poenom, dok je srpski košarkaš Nemanja Bjelica za 21 minut na terenu upisao devet poena, dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Dža Morant je upisao 22 poena, devet skokova i šest asistencija u pobedi svog Memfisa protiv Detroita sa 118:88. U sedmoj pobedi Memfisa u nizu, Dilon Bruks je dodao 18, a Tajs Džons i Zijer Vilijams po 14 poena. Na drugoj strani, Pistonse je predvodio Saben Li sa 14 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.