POMNO PRATI SVA DEŠAVANJA U KLUBU: Partizan zaslužuje da konstantno bude u Evroligi!
Foto: Starsport©

IskrenO

POMNO PRATI SVA DEŠAVANJA U KLUBU: Partizan zaslužuje da konstantno bude u Evroligi!

Saša Pavlović istakao je nekoliko igrača koji su mu zapali za oko

Objavljeno: 15:58h

Nekadašnji košarkaš Partizana, Saša Pavlović pomno prati kako se njegova stara ekipa snalazi na regionalnoj i evropskoj sceni tokom sezone pre koje su izvršene mnogobrojne promene, a na klupu seo legendarni Željko Obradović.

On sam u razgovoru za B92 ističe da se u klubu obreo onda kada je bilo najteže, da je tada osetio ogromnu podršku navijača, a da sada vidi da sve teče u pravom smeru.

- Nije bilo lako. Ostoja je došao u veoma teškoj situaciji, bilo je i uspona i padova ali ostali smo svi zajedno. Dali smo svi sve od sebe i iskreno mislim da Partizan van terena izgleda nikad jače. Mnogo jak Upravni odbor, velikih mogućnosti. Imamo najboljeg trenera u Evropi, ekipa izgleda fenomenalno i samo reči hvale. Čast mi je što sam i dalje deo toga. Kad god je Partizan u pitanju na bilo koji način da mogu da pomognem, velika mi je čast - istakao je Pavlović.

Aleksandar Saša Pavlović
foto: Starsport©

Istakao je Saša nekoliko igrača koji su mu zapali za oko, posebno je pohvalio Gregora Glasa, Nemanju Dangubića, Kevina Pantera, Jama Madara i Balšu Koprivicu.

- Panter je tu lider ekipe i dosta znači, vidi se kada ne igra koji je to manjak na terenu. Pa Dangubić koji igra fenomenalno i onako kako treba da se igra za klub kao što je Partizan. Koprivica mladi od koga se to nije očekivalo odmah, i on deluje kao da napreduje svaku utakmicu. Što se mene tiče sve izgleda fenomenalno, kao i uvek. Ali ovo je stvarno nešto što daje veliku nadu svima nama - dodaje nekadašnji igrač crno-belih.

Koliko je realno da Partizan već naredne godine zaigra u Evroligi?

- Evroligu Partizan očekuje i radi se na tome i na terenu i van terena. Mislim da se polako sklapaju kockice. Partizan je klub koji zaslužuje da konstantno bude u Evroligi. Malo je nedostajalo rezultata poslednjih godina, ali ide u tom smeru i pozitivna su očekivanja i baš optimistična - zaključio je Saša Pavlović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.