JOKIĆ IZNENADIO SVE FANOVE: Otkrio koju košarkašku nagradu smatra najvećom, A NIJE MVP PRIZNANJE!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

veliko iznenađenje

JOKIĆ IZNENADIO SVE FANOVE: Otkrio koju košarkašku nagradu smatra najvećom, A NIJE MVP PRIZNANJE!

Nikola Jokić ističe da mu MVP nagrada nije najvrednija u košarkaškoj karijeri

Objavljeno: 09:23h

Nikola Jokić se prisetio Olimpijskih igara u Riju gde je sa Srbijom osvojio srebrnu medalju i gde su na njega poseban utisak ostavili srpski vaterpolisti.

"Moja najveća nagrada u košarci koju sam dobio je srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju", rekao je Jokić, malo zastao i nastavio:

"A, da, i to MVP priznanje. Ipak, Olimpijske igre su nešto posebno, Video sam tada naše vaterpoliste koji se drže zajedno, kako funkcionišu, kako su se okumili. Svaki put kad sam ušao kod njih u sobu unutra ih je bilo desetorica. To zajedništvo je neverovatno i zbog toga su verovatno najbolji na svetu".

Nikola Jokić
foto: Profimedia

NBA parketi su prepuni vrhunskih igrača, imena od kojih zastaje dah, ali centar Denvera ima specijalan savet za sve mlade igrače koji dođu u najjaču košarkašku ligu na svetu.

"Ne smeš da razmišljaš o tome ko je naspram tebe. Gledaš samo dres i broj na njemu i ništa više. U suprotnom se izgubiš i zaboraviš sve što si znao. Počneš da se im se diviš, izgubiš želju da se takmičiš i prihvatiš da je taj neko bolji od tebe, a to nije dobro", rekao je Jokić, a onda dodao da ipak ima jednog igrača kojem se divi:

"Uvek kažem, ako ne voliš Stefa Karija, onda ne voliš košarku. To šta on radi je strašno".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.