NOVI 'RADONJIZAM' TRENERA ZVEZDE NASMEJAO DELIJE: "Počeo sam k'o Dejo Savićević!" (VIDEO)
Dejan Radonjić, Foto: Printsreen/Youtube/Sportklub

poseban stil

NOVI 'RADONJIZAM' TRENERA ZVEZDE NASMEJAO DELIJE: "Počeo sam k'o Dejo Savićević!" (VIDEO)

Dejan Radonjić je na svoj način odreagovao na prekidanje

Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde obožavaju Dejana Radonjića zbog brojnih trofeja koje je osvojio kao trener kluba, ali i zbog brojnih upečatljivih, samo njemu svojstvenih, izjava i poteza pored terena.

Takav jedan "radonjizam" stigao je prilikom najave utakmice koju crveno-beli od 19 časova igraju protiv ruskog Zenita.

Dejan Radonjić
foto: EPA/Andrej Cukić

Stajao je crnogorski stručnjak ispred kamere Sportkluba tokom treninga Zvezde u sredu veče, a tom prilikom je, u jednom trenutku, tako reagovao da je nasmejao i sam sebe. Govorio je o samom meču, o tome da su relativno skoro u Rusiji dobili Zenit, a onda...

- Opet odmeravamo snage protiv jednog sjajnog rivala za kog očekujem da će biti više motivisan i očekujem da će to dodatno proizvesti jedan viši stepen želje i motivacije za boljom igrom i rezultatom. Svesni smo apsolutno da se radi o jedom timu koji igra izvanredno ove sezone, koji ima puno kvaliteta na obe strane terena, tim koji je trenutno u odličnoj formi. Oni su u poslednjih 15 dana - rekao je Radonjić, a potom zbog bučnog razgovora koja je dolazio sa strane:

- Izvinite, izvinite, samo ako mogu ja...eeee, hvala! U zadnjih 15 dana... počeo sam kao Dejo Savićević - osmehnuo se trener Zvezde i nastavio sa razgovorom, aludirajući na onaj koji je legendarni Genije svojevremeno imao na ulicama Zagreba sa jednim hrvatskim navijačem.

Taj trenutak možete videti od 1.15 na video snimku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.