ATLANTA POKOŠENA KORONOM! Na parketu poraženi od Niksa! BOGDANOVIĆ IZBEGAO NOVU POVREDU! SKROMNO izdanje Srbina!
Foto: Profimedia

nba

ATLANTA POKOŠENA KORONOM! Na parketu poraženi od Niksa! BOGDANOVIĆ IZBEGAO NOVU POVREDU! SKROMNO izdanje Srbina!

Kao i svake godine od 1947, na katolički Božić se u NBA ligi igra pet utakmica.

Objavljeno: 20:27h

Prvi su na teren izašli Atlanta Hoksi, koji su u Medison Skver Gardenu poraženi od strane Niksa 101:87.

Što zbog povreda, što zbog korone, Atlanta Hoksi su u Medison Skver Garden stigli sa bez devet košarkaša. U njihovom odsustvu, Bogdan Bogdanović i momci nisu uspeli da iznenade Njujork Nikse, koji su od početka suvereno zagospodarili terenom i na kraju upisali ubedljivu pobedu – 94:77.

Jeste se u rotaciju za Hokse vratio Klint Kapela, ali odsustvo Treja Janga je toliko upadalo u oko. Na sve to nismo gledali ni Galinarija, Huertera, Luvavu-Kabaroa, Hantera, Ivundua... Sve to kumovalo je konačnom ishodu.

Srpski košarkaš imao je sreću da i sam ne završi na spisku povređenih ili bolesnih, pošto je tokom prvog poluvremena prilikom jednog duela doživeo nezgodan pad, ali se ipak brzo pridigao i pokazao da je sve kako treba.

Na kraju je sve svoje poene i postigao upravo tokom uvodnog dela susreta, a može se reći ga šut nikako nije služio i imao je jako niske procente, uprkos činjenici da je na terenu proveo skoro 35 minuta. Skromnih osam poena upisao je Bogdanović uz pet skokova i četiri asistencije, a iz igre je šutirao 2/12.

Espreso/B92/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.