LEBRON NE MOŽE SAM: Finiks na krilima maestralnog Bukera nastavlja da melje!
Foto: Profimedia

nba

LEBRON NE MOŽE SAM: Finiks na krilima maestralnog Bukera nastavlja da melje!

Sjajno veče za Lebrona, ali ne i za tim iz Los Anđelesa

Objavljeno:

Devin Buker predvodio lidera Zapada do sigurnog slavlja - 108:90

Pokušao je Lebron Džejms da izvrši direktan udar na lidera Zapadne kofnerencije i uz pomoć Rasela Vestbruka nparavi iznenađenje u Stejples Centru, ali je Finiks još jednom pokazao da je timski jedna od najjačih ekipa. Predvođeni Devinom Bukerom, koji je postigao 24 poena i koketirao sa dabl-dablom (devet skokova) Sansi su na prilično siguran način stigli do 25 slavlja u sezoni i zadržali poraz manjka u odnosu na drugoplasirani Golden Stejt - 108:90.

Devin Buker
foto: Profimedia

Džejms je meč završio sa 34 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok je Vestbruk imao dabl-dabl sa 22 poena i 10 skokova. Ipak, Lejkersi su samo u prvoj i polovini druge četvrtine uspeli da krunišu veliki nalet, ali je Sijetl preokrenuo već do kraja prvog poluvremena, u trećoj četvrtini je stigao do dvocifrene prednosti, a tokom četvrte je išao i na maksimalnih +22 (105:83).

Sansima je ovo bilo četvrto vezano slavlje, a Lejkersima treći uzastopni poraz. Drugi strelac u pobedničkom timu bio je Ajton sa 19 poena i 11 skokova, dok su Bridžis i Džonson postigli po 14.

Sijetl sada očekuju četiri utakmice kod kuće, sa Oklahomom (dva puta), Golden Stejtom i Memfisom, gde će biti u prilici da zacementiraju prvu poziciju na Zapadu. Lejkersi će još dva puta biti domaćini, prvo protiv San Antonija, a potom i protiv Bruklina.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.