HIT TAJM-AUT SRPSKOG TRENERA: "Ajde vi se sad ispričajte, MAJMUNI, JE..O VAM PAS MATER!" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@MondoBiHsport

upalilo je

HIT TAJM-AUT SRPSKOG TRENERA: "Ajde vi se sad ispričajte, MAJMUNI, JE..O VAM PAS MATER!" (VIDEO)

Da se izvinim nežnom auditorijumu koji ima osetljiv sluh. Ne može košarka da se igra u hirurškim rukavicama ili kao balet - rekao je Nikolić posle meča

Objavljeno: 09:56h

Meč ABA 2 lige između banjalučkog Borca i Pelistera privukao je veliku pažnju javnosti, i to ne samo zbog toga što je viđen preokret tima iz Republike Srpske za pobedu od 101:85.

U žižu javnosti dospeo je trener Borca Dragan Nikolić koji je održao tajm-aut o kom bruji region, a koji je na kraju urodio plodom. Međutim, način na koji je galamio na svoje igrače nije mogao da prođe neopaženo.

- 'Ajde ovako. J...о vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, j...о vam pas mater! 'Ajde vi se sad ispričajte, majmuni, a poslе mi ovde da glumimo budale. 'Ajde još pričajte, 'ajde još! 'Ajde ispričajte se svi, objašnjavajte se sa nama, kreteni! Sve kontra. Posle ćemo u svlačionici da rešimo - urlao je Nikolić.

Posle utakmice je za TV Arena sport dao objašnjenje i izvinjenje, ali ne bez sarkazma i ironije u glasu.

- Posle tajm-auta, koji meni ne priliči, jer ja sam duhovit... Ali, ovo danas je prevršilo meru. Znam da će razni tipovi to komentarisiti, ali da se izvinim nežnom auditorijumu koji ima osetljiv sluh. Ne može košarka da se igra u hirurškim rukavicama ili kao balet, nego kao u drugom poluvremenu.

Inače, Borac je ovim trijumfom ostao jedini tim sa maksimalnim učinkom od šest pobeda iz isto toliko mečeva.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.