NOVI SKANDAL DŽOKERA! Opšti haos na utakmici Denvera, Jokić demolirao Vašington, pa isključen zbog incidenta! VIDEO
Nikola Jokić, Foto: Printscreen Youtube / BullsFreak

naseo na provokaciju

NOVI SKANDAL DŽOKERA! Opšti haos na utakmici Denvera, Jokić demolirao Vašington, pa isključen zbog incidenta! VIDEO

U napadu Denvera koji je usledio Nikola je postavljao blok na vrhu reketa, a oko njega se motao ponovo Dinvidi i "maltretirao" Srbina laktovima i šakama

Objavljeno: 07:14h

Nikola Jokić je ponovo odigrao svemirsku utakmicu i vodio svoje Denver Nagetse do 14. pobede u sezoni, ovog puta nad Vašington Vizardsima (113:107).

Srpski centar je bio dominantan, i za samo 31 minut na parketu postigao je 28 poena, uz čak 19 skokova, 9 asistencija i 3 ukradene lopte, šutirajući 9-14 iz igre (1-2 za tri poena) i 9-11 sa linije slobodnih bacanja.

Sve je ovo Nikola uradio do polovine 4. četvrtine, i napravio skoro plus 20 za svoj Denver, pa su svi očekivali da se uskoro premesti na klupu i odande gleda kako rezervisti Nagetsa odrađuju završnicu utakmice. Pri rezultatu 101:83 Spenser Dinvidi je krenuo direktno na Jokića, i udario ga laktom u lice. Dinvidi je dao koš, a Nikola pao na parket, uz bolnu grimasu.

U napadu Denvera koji je usledio Nikola je postavljao blok na vrhu reketa, a oko njega se motao ponovo Dinvidi i "maltretirao" Srbina laktovima i šakama. Jokiću se ovo nije svidelo, pa je nešto prigovorio sudijama. Sve ovo su oni jedva dočekali, i momentalno isključili MVP-ja NBA lige.

Usledila je prilično živčana reakcija Somborca, koga su saigrači i treneri "hvatali po terenu, kako on ne bi došao do svoje mete, sudije Tonija Bradersa:

Ako vam se ovo "Toni Braders" učinilo poznato, da, to je onaj isti sudija koji je izbacio Jokića 16. marta 2019. godine, i otprilike započeo "sezonu lova na Jokića" od strane sudija u NBA.

Tada su prvi put u centar pažnje došla i braća Jokić, koja su sa tribina rekla sudiji sve šta misle o njemu, na tečnom srpskom jeziku.

Inače, posle Jokićevog isklučenja Nagetsi su se "raspali", i zamalo da Vašington okrene utakmicu. Na svu sreću, Fakundo Kampaco i Bons Hajlend su ubacili po nekoliko slobodnih bacanja u poslednjem minutu i "iščupali" pobedu.

U timu Denvera dobro su odigrali i Monte Moris sa 22 poena i Eron Gordon sa 16 poena. Kod Vizardsa su najbolji bili bivši igrač Partizana Davis Bertans sa 21 poenom i Bredli Bil sa 19.

Evo partije Jokića:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.