KID NE ŽURI SA VRAĆANJEM DONČIĆA U TIM: Videćemo kako će se osećati za utakmicu sa Lejkersima!
Foto: Profimedia

nba

KID NE ŽURI SA VRAĆANJEM DONČIĆA U TIM: Videćemo kako će se osećati za utakmicu sa Lejkersima!

Oprezno sa prvom zvezdom tima

Objavljeno: 13:39h

Luka Dončić nije igrao u nedelju protiv Oklahoma Siti Tandera. Dalas je dobio ali su u timu skvakako oprezni sa povredom Slovenca koju je ovaj zaradio još u petak.

Tada je Dončić povredio skočni zglob leve noge, a izgleda da Meveriksi nisu hteli da rizikuju sa igračem koji je nosilac igre. Posebno nije bilo potrebe rizikovati protiv Oklahome, a kada se zna da sledi veliki duel sa Lejkersima u sredu.

„Buknuo mu je skočni zglob leve noge. I dalje je pod tretmanom i videćemo kako će se osećati za utakmicu u sredu„, rekao je trener Dalasa Džejson Kid.

Luka Dončić
foto: Profimedia

On neće igrati ni u ponedeljak protiv Šarlota u Dalasu. Biće to druga utakmica Mevsima u samo dva dana, a verovatno je ideja lekarskog tima da se Slovenac oporavi za Lejkerse. On je protiv Indijane u petak obnovio povredu zgloba koja ga muči već mesec dana. Četiri utakmice je propustio pre duela sa Oklahomom i Dalas je sve te mečeve izgubio.

„Izazov je za nas. Nije nam prvi put da igramo bez Luke. Nadam se da ćemo se osećati dobro i da ćemo naći način„, rekao je Kid.

Dalas je sa skorom 13-13 na sedmom mestu Zapada.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.