Nikola Jokić je objasnio neke stvari, Bobi dobio priliku i pokazao od čega je napravljen! (VIDEO)
Foto: Reuters

srbin objasnio

Nikola Jokić je objasnio neke stvari, Bobi dobio priliku i pokazao od čega je napravljen! (VIDEO)

- On neće biti isti igrač kao prošle godine. Galinari je bio povređen, Vilson Čendler takođe. Poslednja dva meseca prošle sezone smo igrali sa mladim igračima, davali im po 35 minuta. Sada smo kao ekipa zdravi, vratili su se igrači, zato bi svi trebalo da prestanu da očekuju da Nikola bude nešto što on nije.
Objavljeno: 13:14h

Srpski košarkaši dobili su prililku da pokažu šta znaju, ali nisu imali dovoljno minuta...

Nikola Jokić je u porazu Denver Nagetsa od Toronto Reptorsa 113:111 posle produžetka postigao osam poena (4/8 iz igre) uz 12 skokova, 4 asistencije i blokadu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

S druge strane, Marjanović je konačno zaigrao u timu Detroit Pistonsa, dobio je šest minuta u porazu od Klivlend Kavalirsa 104:91 i imao dva poena (1/4) uz 5 skokova i takođe blokadu.

U dramatičnom meču u Koloradu blistao je Demar Derozan sa 30 poena (12/25) uz pet skokova i četiri asistencije, a prvu zvezdu Reptorsa pratili su Kajl Lauri sa 18 poena, 13 asistencija i pet skokova, te Jonas Valančunas sa 15 poena i 9 uhvaćenih lopti.

Nagetse su predvodili Vilson Čendler i Emanuel Mudiaj sa po 25 poena, iskusno krilo je imao i 10 skokova, a mladi plejmejker 9 asistencija i 6 uhvaćenih lopti. Danilo Galinari je dodao 21 poen uz 9 skokova, dok je 14 ubacio Jufuf Nurkić.

- On neće biti isti igrač kao prošle godine. Galinari je bio povređen, Vilson Čendler takođe. Poslednja dva meseca prošle sezone smo igrali sa mladim igračima, davali im po 35 minuta. Sada smo kao ekipa zdravi, vratili su se igrači, zato bi svi trebalo da prestanu da očekuju da Nikola bude nešto što on nije. Mislim da to i nije fer prema njemu. On igra dobro, skače, traži mesto za sebe u napadu, razigrava saigrače i to je sve što od njega očekujemo", objasnio je trener Maj Meloun.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.