REVANŠ KARIJA I BJELICE: Golden Stejt opet na vrhu, Finiks lišen pomoći Bukera okončao IMPRESIVAN niz! (VIDEO)
Foto: EPA/John G Mabanglo

nba

REVANŠ KARIJA I BJELICE: Golden Stejt opet na vrhu, Finiks lišen pomoći Bukera okončao IMPRESIVAN niz! (VIDEO)

"Ratnici" su ih pobedom u Oklendu opet pretekli na čelu Zapada i čitave lige

Objavljeno:

Golden Stejt je dočekao idelanu priliku za osvetu i nije je propustio. Voriorsi su samo tri dana posle poraza u Arizoni, na svom terenu ugostili Finiks i revanširali se ubedljivim trijumfom, 118:96.

Sem što su sad bili gosti, Sansi su bili lišeni usluga prve zvezde, kapitena Devina Bukera (lakša povreda upravo u prvom meču dva tima), a i umorniji jer su prethodne noći igrali sa Detroitom i postavili rekord franšize sa 18 vezanih pobeda.

Golden Stejt Voriors, Geri Pejton, Kemeron Pejn
foto: EPA/John G Mabanglo

"Ratnici" su ih pobedom u Oklendu opet pretekli na vrhu Zapada i čitave lige.

Domaćin je već na startu stigao do osetne prednosti, a u drugoj je razlika postala dvocifrena. U nastavku je Finiks odgovorio, ali se u drugom poluvremenu sve raspalo pod naletom Voriorsa, pa je razlika išla i do +26.

Ponovo je glavni u ekipi Golden Stejta bio Stef Kari sa 23 poena i po pet skokova i asistencija. Srpski as Nemanja Bjelica odigrao je solidan meč ubacivši osam poena uz šest skokova i dve asistencije za 15 minuta provedenih na parketu. Geri Pejton i Endrju Vigins su ubacili po 19 poena.

U ekipi Finiksa Diandre Ejton je bio najefikasniji sa 23 poena, dok je Kris Pol ostao samo na 12, uz osam uspešnih dodavanja.

Rezultati:

Indijana – Majami 104:113 Vašington – Klivlend 101:116 Atlanta – Filadelfija 96:98 Bruklin – Minesota 110:105 Hjuston – Orlando 118:116 Dalas – Nju Orleans 91:107 Juta – Boston 137:130 Golden Stejt – Finiks 118:96 Los Anđeles Lejkers – Los Anđeles Klipers 115:119

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.