JOKIĆEV BRAT IMA NOVU IZABRANICU: Kamera ih uhvatila zajedno na utakmici u Majamiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

tako kažu

JOKIĆEV BRAT IMA NOVU IZABRANICU: Kamera ih uhvatila zajedno na utakmici u Majamiju! (FOTO)

Takođe, snimljeni su kako šetaju ulicama Majamija, gde je Strahinja takođe držao devojku za ruku, poput pravog romantika

Objavljeno:

Atraktivna devojka sedela je između Strahinje i Nemanje na meču u Majamiju

Jokićeva braća bila su u centru pažnje na meču u Majamiju, gde je njihov brat Nikola zaigrao posle pauze od nekoliko utakmica zbog povrede ruke i odmah je dominirao sa 24 poena, 15 skokova i 7 asistencija u pobedi Denvera.

Nikola se tako osvetio navijačima Hita za zviždanje na terenu i uvrede, ali i igračima ovog tima za prljav potez i guranje s leđa od strane Markifa Morisa.

Pored Nikole, i njegova braća našla su se na meti navijača Majamija, naročito zbog prepucavanja koje su imali preko Tvitera sa braćom Moris.

Uz Jokićevu braću, koja su za meč sa Majamijem bila smeštena tik uz teren odmah iza klupe Denvera, bio je i Nikolin agent Miško Ražnatović, a sa Stahinjom, najstarijim od braće Jokić, je bila očigledno i njegova nova devojka.

On je sa lepom brinetom ušao u halu tako što je držao za ruku, a sedeo je i pored nje tokom čitavog meča.

Takođe, snimljeni su kako šetaju ulicama Majamija, gde je Strahinja takođe držao devojku za ruku, poput pravog romantika, što bi malo ko očekivao od momka od koga strahuje Amerika i NBA liga.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.