MARKO MARINOVIĆ OBEĆAVA VELIKU BORBU U SLOVENIJI: Vredno smo radili cele nedelje!
Foto: Starsport©

košarka

MARKO MARINOVIĆ OBEĆAVA VELIKU BORBU U SLOVENIJI: Vredno smo radili cele nedelje!

Utakmica Krka - Borac igra se u subotu od 19.00 u Sportskoj dvorani "Leon Štukelj

Objavljeno:

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da njegova ekipa na gostovanje Krki u ABA ligi neće ići s podignutom "belom zastavom".

Košarkaši Borca gostuju u subotu Krki, u utakmici devetog kola ABA lige.

- Krka ove sezone nije doživela poraz kod kuće, koliko mi se čini. S druge strane, mi se nalazimo u krizi rezultata, koja traje već četiri kola. Doduše, i naš naredni rival je izgubio poslednje tri utakmice - rekao je Marinović, prenosi klub.

- Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za meč sa Krkom. Vredno smo radili cele nedelje, a nadamo se da ćemo odigrati bolje nego u prethodnim utakmicama - dodao je on.

Utakmica u Sloveniji biće dobra prilika da se Borac vrati na pobednički kolosek, nakon četiri vezana, a ukupno šest poraza u ABA ligi. Na drugoj strani, Krka ima skor 3-5.

- Znamo koje su vrline Krke, ali isto tako i mane. Posle teškog poraza od Cibone dobro smo se odmorili i spremili za okršaj u Novom Mestu, tako da mogu slobodno da kažem da ne idemo na gostovanje sa podignutom belom zastavom, već da odigramo dobru utakmicu, koja bi mogla da nas vrati na pobednički kolosek - istakao je Marinović.

Trener Borca je naveo da će najveća opasnost za njegov tim biti Rok Stipčević i Luka Lapornika.

- Krku na terenu predvodi košarkaški fenomen, Rok Stipčević. Reč je o igraču koji ima 35 godina, a igra na neverovatno visokom nivou. Zajedno sa Lapornikom predstavlja vodju ekipe na parketu. Naravno, Krka ima još dosta dobrih igrača, koji mogu biti velika opasnost po nas - zaključio je Marinović.

Utakmica Krka - Borac igra se u subotu od 19.00 u Sportskoj dvorani "Leon Štukelj".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.