JOKIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PRE KRAJA UTAKMICE OTIŠAO U TUNEL: Hteo sam samo da vidim da li je dobro! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

radi šta mu se kaže

JOKIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PRE KRAJA UTAKMICE OTIŠAO U TUNEL: Hteo sam samo da vidim da li je dobro! (VIDEO)

Nikola je napomenuo d aje i Denver bez startnih igrača zbog povreda

Objavljeno:

Srpski kopšarkaš Nikola Jokić je izneo utiske posle meča sa Filadelfija Seventisiksersima.

Denver je poražen 89:103, uprkos dobroj partiji Jokića. Centar Nagetsa upisao je 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija. Fila je bila bez svog najboljeg igrača Žoela Embida.

- I nama su nedostajali igrači, ne samo njima, ne igraju nam starteri. To je bila teška utakmica za nas, bili su agresivni, napadali su, nismo mogli da postižemo poene, nismo uspeli i to je bio glavni razlog, to vam je utisak o utakmici - rekao je Jokić.

Trener Majk Meloun je isključen sredinom treće četvrtine kada je ušao u sukob sa sudijom Džonom Batlerom. "Džoker" je sprečio veći incident, a onda zabrinuo navijače jer je pre kraja završio utakmicu zbog navodne povrede.

- Hteo sam samo da vidim da li je trener dobro - objasnio je Jokić zašto je izašao pred kraj utakmice sa parketa i otišao do tunela.

- Trener je pun emocija, kada ga vidite takvog on vas motiviše. Morate to da cenite. Na kraju, bio je dobro. Košarka je takav sport, ne možete u toku utakmice nešto da kontrolišete, previše je detalja.

U prvom poluvremenu dao je 27 poena, u drugom samo tri.

- Takvo je bilo veče. Nekada dajem poene u prvom, nekada u drugom poluvremenu. Dramond je igrao dobru odbranu, dobro me je čuvao, skupljali su, ja sam pokušao par šuteva, nisu ušli i takvo je veče bilo - kaže Nikola.

O minutaži.

- Ja sam spreman, u dobroj sam formi, naš fizioterapeut Felipe radi dobar posao. Nekada moram da igram mnogo, nekada se traži da igram manje, radim ono što se od mene traži.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.