JOKIĆ NASTAVIO DA TERORIŠE: NEMA REŠENJA ZA NJEGA! Bogdan i Nemanja više nego skromni!
Foto: Profimedia

NBA LIGA

JOKIĆ NASTAVIO DA TERORIŠE: NEMA REŠENJA ZA NJEGA! Bogdan i Nemanja više nego skromni!

Denver savladao Portland 124:95, uz odličnu partiju Jokića.

Objavljeno: 07:45h

Nikola Jokić je nastavio sa fenomenalnim partijama. Malo mu je nedostajalo do trećeg tripl-fabla u nizu, napravio bi ga da nije proveo na parketu svega 27 minuta.

Na kraju 28 poena, po 9 skokova i asistencija za MVP Srbina koji igra novu fantastičnu sezonu. Jokić je predvodio šest dvocifrenin Nagetsa, prvi koji ga je pratio je MekKolum je ubacio 21 poen.

Jokić je inače asistirao u sedam od prvih osam koševa Nagetsa, tek u drugoj četvrtini je prvi put šutirao. Njegov tim se odlepio na +15 i nije se do kraja osvrtao. Ovo je njihova peta pobeda u nizu.

"Imamo dugu klupu, dubok roster, svi mogu da igraju. Već smo to pokazali, ko god je na terenu igra dobro", tvrdi Jokić. Rezervisti su inače postigli 63 poena.

Bogdan Bogdanović je dočekao Milvoki i za pola sata igre zabeležio je šest poena i četiri skoka u pobedi njegove Atlante rezultatom 120:100!

Dominirao je Tre Jang sa 42 poena, 10 asistencija i osam skokova, dok je Kolins sa 19 ostavio takođe sjajan utisak.

I Nemanja Bjelica je bio na terenu u noći između nedelje i ponedeljka, dok je njegov Golden Stejt doživeo poraz od Šarlota rezultatom 106:102.

Srpski "Ratnik" je na terenu proveo 10 minuta i za to vreme je imao učinak od dva poena, dva skoka i jednu asistenciju. Vigins je bio najefikasniji sa 28 poena kod Ratnika, Stef Kari je ubacio 24 i dodao 10 asistencija, a Pul sa 13 i Grin sa 11 su jedini još bili dvocifreni.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

Rezultati:

Atlanta – Milvoki 120:100

Šarlot – Golden Stejt 106:102

Hjuston – Finiks 89:115

Oklahoma – Bruklin 96:120

Denver – Portland 124:95

Los Anđeles Klipers – Čikago 90:100

Espreso/Sportsk.net/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.