"DŽOKER" SE VRATIO U STILU: Jokić tripl-dablom srušio Atlantu, Bogdanović šutirao 0-5 za tri poena! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nezaustavljiv

"DŽOKER" SE VRATIO U STILU: Jokić tripl-dablom srušio Atlantu, Bogdanović šutirao 0-5 za tri poena! (VIDEO)

Nikola Jokić je opet osmi na listi tripl-dabl ostvarenja

Objavljeno: 08:18h

Nikola Jokić, MVP najjače lige na svetu i centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije, već danima je glavna tema u NBA ligi, zbog sukoba sa Markifom Morisom na utakmici protiv Majamija.

Sinoć je ponovo bio glavna tema, ali ovog puta zbog tripl-dabla kojim je vodio svoj tim do pobede nad Atlantom Bogdana Bogdanovića - 105:96 za Nagetse.

"Džoker" se trijumfalno vratio posle suspenzije, i sa 22 poena, 19 skokova i 10 asistencija bio najbolji igrač na terenu, uz šut 10-22 iz igre (1-8 za tri poena) i 1-4 sa linije slobodnih bacanja.

Sada ima 59 tripl dabl učinaka u karijeri, i zajedno sa Lerijem Birdom je na 8. mestu večite rang liste u ovoj statističkoj kategoriji.

Aron Gordon je bio nejefikasniji u pobedničkom timu sa 23 poena, Džef Grin je ubacio 16, a Bons Hajlend pokazuje da je pravo otkrovenje trenera Melouna, pošto je sa 15 poena i dve ključne trojke u poslednjoj četvrtini dokazao da će biti veliko oružje Denvera u ovoj sezoni.

Tre Jang je sa 30 poena bio najbolji u redovima Hoksa, koji su izgubili šestu utakmicu zaredom, Džon Kolins je ubacio 26, a Klint Kapela je imao 14 poena i 13 skokova.

Bogdanović je odigrao prosečno, ubacivši 10 poena za 30 minuta. Na ovom meču ga je potpuno izneverio šut za 3 poena (0 od 5 trojki).

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.