OBRADOVIĆ RESPEKTUJE HUVENTUD: Od svojih igrača traži samo jednu stvar (VIDEO)
Foto: Starsport

IZJAVA PRED UTAKMICU

OBRADOVIĆ RESPEKTUJE HUVENTUD: Od svojih igrača traži samo jednu stvar (VIDEO)

Meč je na programu u utorak od 20.30

Objavljeno: 14:46h

Partizan dočekuje Huventud u utorak u okviru Evrokupa. Pred utakmicu sa španskim timom, trener crno-belih, Željko Obradović je izjavio:

- Svaka sledeća utakmica je najteža, a Huventud je sigurno tim koji zaslužuje svaki respekt, prvo zato što imaju igrače sa velikim iskustvom, a potom jer igraju veoma dobru košarku - apsolutno kontrolisanu u svakom trenutku, sa dosta izmena, ritma i promena odbrane, što će naravno iziskivati našu maksimalnu koncentraciju i da od prvog trenutka shvatimo na koji način moramo da igramo protiv njih, ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu - izjavio je Željko Obradović.

Kapiten Rade Zagorac je poručio:

- Još jedan odličan ispit i provera protiv verovatno najkvalitetnije ekipe sa kojom smo se od početka sezone suočili. Već godinama imaju kontinuitet u načinu igre, a i rosteru koji se svake godine pojačava. Španske ekipe igraju inteligentnu košarku koja nije laka za skautiranje i za samu pripremu, oni umeju da igraju i Huventud je dobar primer toga. Neće biti dovoljno da ih samo fizički nadigramo kako bismo pobedili - rekao je Rade Zagorac.

Utakmica Partizan - Huventud igra se u utorak od 20.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.