Pogađajte koliko je puta Srbija protiv Francuske šutnula za tri, a koliko za dva poena? (FOTO)

da su makar upadale

Pogađajte koliko je puta Srbija protiv Francuske šutnula za tri, a koliko za dva poena? (FOTO)

Košarkaši reprezentacije Srbije imali su čak sedam pokušaja više za tri nego za dva poena, a taj podatak dovoljno govori o lošoj organizaciji igri protiv Francuza
Objavljeno: 09:51h

Lošu partiju pružila je reprezentacija Srbije u borbi za bronzanu medalju protiv selekcije Francuske. "Orlovi" su tokom većeg dela meča delovali dosta neorganizovano u fazi napada i rešenje uglavnom tražili preko šuta za tri poena. OD ZVEZDA DO TRNJA: Potop Srbije na EP, Orlovi bez medalje! (FOTO) (VIDEO) DA PODSETI ŠTA ZNA: Raduljica okrenuo Gobera, pa slomio obruč! (VIDEO) O tome svedoči podatak da su izabranici Aleksandra Đorđevića više puta pokušali da pogode izvan linije 6, 75 nego unutar. Naši košarkaši su šutirali 14/24 za dve poena, a 8/31 za tri poena.

Čak četiri igrača su čak po šest puta šutirali trojke, a to su bili Bogdan Bogdanović (2/6), Stefan Marković (2/6), Nemanja Bjelica (2/6) i Miloš Teodosić (0/6). Zoran Erceg je imao procenat 1/3, a Marko Simonović i Nemanja Nedović 1/2.
Evidentno je da su utakmice protiv Litvanije i Francuske pokazale određene slabosti u organizaciji igre i nemogućnost pronalaska alternativnog rešenja, pa se sve svodilo na šut za tri poena. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.