Denver primio koš 0,7 sekundi do kraja, katastrofalna odluka trenera da ostavi Jokića na klupi! (VIDEO)
Foto: Reuters

navijači šokirani i ljuti

Denver primio koš 0,7 sekundi do kraja, katastrofalna odluka trenera da ostavi Jokića na klupi! (VIDEO)

Majk Meloun se susreće sa žestokim kritikama zbog odluke da u poslednjim trenucima izvede našeg centra, a ubaci Mudiajia, preko koga je Gasol dao koš za pobedu na manje od sekunde do kraja
Objavljeno: 09:07h

Fantastična NBA noć za ljubitelje košarke je za nama u kojoj je bilo i previše iznenađenja. Klivlend je doživeo prvi poraz i to od Atlante 110:106, a Denver je izgubio od Memfisa primivši koš za manje od sekunde 108:107, dok je Minesota zabeležila novi poraz, ovog puta od Bruklina 119:110.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navijači Nagetsa su šokirani i pre svega besni na trenera Majka Melouna koji je očigledno napravio veliku grešku, čim je njegov tim primio koš iako je do kraja bilo ostalo samo 0,7 sekundi.

"Zlatno grumenje" je imalo poen prednosti, a ostalo je manje od sekunde do kraja, kada je Meloun odlučio da izvede našeg Nikolu Jokića i ubaci Emanuela Mudiajia da čuva Marka Gasola i to se ispostavilo kao katastrofalna greška.

Vins Karter je izveo loptu iz auta, tako što je gađao španskog centra, a ovaj je iz skoka prosledio loptu kroz obruč za trijumf njegovog tima.

Njemu je to bio 19 poen na meču, a najbolji akter u njegovom timu je bio upravo asistent Karter koji je postigao 20 poena i tako postao drugi najstariji igrač u ligi koji je došao do 20 i više poena, ispred njega je samo Majkl Džordan koji je sa 40. godina ubacio 25 poena za Vašington. Karter ima 39.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.