NEVEROVATNO: Fudbaler ubio sudiju nakon sporne odluke!
Foto: PrintscreenInfobae Deportes screenshot

nerealno maksimalno

NEVEROVATNO: Fudbaler ubio sudiju nakon sporne odluke!

Kada mu je postalo jasno da ekipa Crvenog krsta neće uspeti da povrati nesrećnog sudiju, osumnjičeni za ubistvo odvezao se s terena kamionetom
Objavljeno:

Neverovatna scena dogodila se u Meksiku.

Naime, na fudbalskoj utakmici dogodilo se ubistvo. Fudbaler-amater Ruben Rivera Vaskez, prema pisanju meksičkih medija, usmrtio je udarcem glavom sudiju Viktora Treha u utakmici odigranoj u nedelju ujutru po lokalnom vremenu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je izbila kavga na duelu Amigos del Balon i AWOL u meksičkom gradu Tulansingu, prema rečima očevidaca Rivera Vaskez je nasrnuo na nesrećnog Tarehu zbog jedne njegove odluke i potom ga snažno udario glavom u glavu.

Kada mu je postalo jasno da ekipa Crvenog krsta neće uspeti da povrati nesrećnog sudiju, osumnjičeni za ubistvo odvezao se s terena kamionetom.

Policija u Meksiku intenzivno traga, a moguće da je u međuvremenu i pronašla, osumnjičenog za ubistvo na fudbalskom terenu. Tareho se odmah sručio na travu i dok su mnogi očekivali da će ekipa crvenog krsta koja se nalazila na licu mesta uspeti da oporavi sudiju, usledio je šok za sve prisutne – uprkos svim naporima oni su mogli samo da konstatuju smrt. Svet je brzo obišla slika tela tragično preminulog sudije prekrivenog plavom vrećom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.