ZVEZDA NIJE USPELA DA SE VRATI POSLE LOŠEG POLUVREMENA: Igokea iznenadila izabranike Dejana Radonjića (FOTO)
Foto: Starsport

PORAZ ŠAMPIONA

ZVEZDA NIJE USPELA DA SE VRATI POSLE LOŠEG POLUVREMENA: Igokea iznenadila izabranike Dejana Radonjića (FOTO)

Obe ekipe sada imaju po dve pobede i poraz posle tri kola

Objavljeno: 21:20h

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi neuspeh ove sezone u ABA ligi pošto su u trećem kolu regionalnog šampionata poraženi od Igokee 75:68.

Zvezda je odigrala jako loše prvo poluvreme u kome nije pogodila nijednu trojku, niti šutnula slobodno bacanje, pa je posle 20 minuta igre gubila ubedljivo 44:22. Agresivnom odbranom tim trenera Radonjića uspeo je da se vrati i stigne na pet poena zaostatka, ali je Igokea uspela da odbije taj napad i ostvari vredan trijumf.

Najzaslužniji za pobedu Igokee bio je bivši igrač Crvene zvezde Aleksa Radanov koji je meč završio sa 14 poena, sedam asistencija, četiri skoka i tri ukradene lopte, odnosno indeksom korisnosti 25. Osim njega, u pobedničkoj ekipi su raspoloženi bili još Antabija Voler koji je ubacio 15 i Markel Starks koji je dodao 14 poena.

KK Igokea, KK Crvena zvezda
foto: Starsport

Na drugoj strani, u Zvezdi je najefikasniji bio Nikola Kalinić sa 16 poena, dok je Luka Mitrović postigao 13. Obe ekipe imaju po dve pobede i poraz posle tri kola u regionalnom takmičenju.

U sledećem kolu Igokea će u subotu u Podgorici igrati protiv Budućnosti, a Zvezda dan kasnije u Beogradu protiv Cedevita Olimpije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.