Radonjić podsetio: Lepo sam vam rekao da su oni favoriti!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Iskren čovek!

Radonjić podsetio: Lepo sam vam rekao da su oni favoriti!

Trener Crvene zvezde posle poraza nije žalio za propuštenim prilikama u Areni
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je iskren prema novinarima posle poraza crveno-belih u Areni od Baskonije rezultatom 63:70!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Dali smo im mnogo lopti u prvoj četvrtini, što je proizvelo brojne kontra napade i lake poene.Nastavili smo sa dobrom odbranom, jer je bilo evidentno, da napadački nismo mogli da dođemo do rešenja. U drugom delu je naša odbrana bila sasvim korektna. Bilo je perioda kada smo smanjivali prednost, imali smo šansu da uđemo u neizvesnu završnicu. Oni su napadački izuzetno dobra ekipa, uspeli smo da ih spustimo. Ali je Baskonija koristila naše greške. Dobra borba i pobeda večeras boljeg tima - istakao je popularni Dejo.

ANTE TOMIĆ LIKE THIS: Izvin'te, da li je gotova himna? (VIDEO)

A onda, pričao je i o rešenjima za dubinu ekipe!

Nebitno je da li Zvezda gubi ili dobija! Radonjić izdominirao na tajmautu! (GIF)

- Trudimo se da nađemo dobro rešenje za tim. Međutim, situacija nije laka. Nema idealnih rešenja. Ne može da se analizira jedan ili dva meča. Odigrali smo već 12. Bilo je situacija kada smo odigrali perfektan napad. Oscilacije su savim normalne, to ne treba da budu iznenađenje. Rekao sam i pre meča da je Baskonija favorit, kao i što će sledeći rival biti favorit - dodao je strateg srpskog šampiona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.