KRV, SUZE I ZNOJ: 7 razloga zašto će Delije dočekati Blažiča kao najvećeg cara! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Ovo mu ne zaboravljaju

KRV, SUZE I ZNOJ: 7 razloga zašto će Delije dočekati Blažiča kao najvećeg cara! (VIDEO)

Slocenac je za vreme svog boravka na Malom Kalemegdanu svojom borbenošću, požrtvovanošću i ljubavi prema klubu postao miljenik navijača
Objavljeno:

"Jaka Blažič, jaka Zvezda", tako su navijači Crvene zvezde komentarisali utakmice voljenog tima dok je u njemu nastupao slovenački reprezentativac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Košarkaš Baskonije se vraća u Beograd na megdan bivšem klubu u kome je za dve sezone ostavio neizbrisiv tag pre svega u srcima Delija, čiji je postao miljenik zbog svoje borbenosti, požrtvovanosti i ljubavi koju je pokazao prema klubu.

foto: Fonet

Nema sumnje, da će, iako igra za rivalski klub, Slovenac biti dočekan ovacijama u Beogradskoj areni, jer je za vreme svog boravka na Malom Kalemegdanu, Blažič svojim gestovima i postupcima zaslužio ljubav Delija.

1. Za dve godine boravka u Crvenoj zvezdi, Jaka Blažič nije propustio nijednu utakmicu. Odigrao ih je ukupno 152, postigao ukupno 1360 poena, uzeo dva Kupa Radivoja Koraća, ABA ligu i KLS, a igrao je u polufinalu Evrokupa i Top 16 fazi Evrolige i rekorder je po broju mečeva u jednoj sezoni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.