JAGODIĆ-KURIDŽA O MEČU SA ZVEZDOM: Znamo šta nas očekuje, oni su evroligaška ekipa koja je mnogo uložila ove godine
Foto: Starsport©

derbi kola

JAGODIĆ-KURIDŽA O MEČU SA ZVEZDOM: Znamo šta nas očekuje, oni su evroligaška ekipa koja je mnogo uložila ove godine

Marko Jagodić Kuridža govorio je o utakmici protiv bivšeg kluba

Objavljeno: 12:42h

U ponedeljak se igra prvi veliki derbi ABA lige kada se u Beogradu sastaju Crvena zvezda i Budućnost. Vladimir Micov je već istakao šta očekuje u tom meču, a sada se oglasio i doskorašnji krilni centar Crvene zvezde Marko Jagodić-Kuridža.

On je između dve sezone crveno-beli dres zamenio plavim i vrlo dobro poznaje ekipu sa kojom će se sastati u ponedeljak.

"Igramo utakmicu koja je jedna od težih u sezoni. Znamo svi šta nas očekuje, znamo kakva je ekipa i sigurno da želimo da damo svoj maksimum, da probamo da izvučemo štpo bolji rezultat. Da vidimo gde smo u odnosu na njih, jer oni su jedna evroligaška ekipa koja je ove godine mnogo uložila, imaju dosta dobrih pojedinaca, biće dobro da se izmerimo sa njima", smatra Jagodić-Kuridža.

Iskusni krilni centar je istakao da ekipa ima tačan i jasan plan kako da odigra taj meč, ali da će se i Crvena zvezda pitati.

"Imamo naše zamisli kako da igramo utakmicu. Probaćemo naravno da sve to da sprovedemo u delo. Sigurno da na kraju neki trud odbrana i koncentracija moraju da dođu do izražaja. I sve to ne mora da znači da ćemo da pobedimo. Moramo da damo sve od sebe", zaključio je on.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.