VLADIMIR MICOV: Daleko od toga da smo favoriti uoči meča koji sledi, niko ne igra najbolju košarku krajem septembra
Foto: EPA/ Toms Kalnins

lepo rečeno

VLADIMIR MICOV: Daleko od toga da smo favoriti uoči meča koji sledi, niko ne igra najbolju košarku krajem septembra

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igra se u ponedeljak od 21 sat

Objavljeno:

Košarkaši Budućnosti pobedili su FMP u prvom kolu ABA lige i sada ih očekuje znatno teži zadata - gostovanje šampionu Crvenoj zvezdi. Očekivanja od ove utakmice izneo je Vladimir Micov.

Iskusni krilni igrač je jedno od najvećih pojačanja Podgoričana. Svestan je kvaliteta protivnika, ali ističe da će on i saigrači učiniti sve da dođu do trijumfa.

- Očekuje nas težak meč protiv Crvene zvezde u Beogradu. Našem rivalu neodostaje dosta igrača, što zbog povreda, što zbog problema sa virusom korona. Sam meč po sebi nosi veliku težinu jer se radi o ekipama koje su igrale finale ABA lige prošle sezone - rekao je Micov, pa nastavio:

- Zvezda je imala težak meč u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Imali smo više vremena da se odmorimo i pripremimo za utakmicu. Daleko od toga da smo favoriti uoči meča koji sledi. Niko ne igra najbolju košarku krajem septembra i početkom oktobra. Idemo u Beograd se borimo, da pružimo maksimum. Nastojaćemo da stignemo do pobede - zaključio je bivši igrač Olimpije Milano.

Podsetimo, Dejan Radonjić od početka sezone nije mogao da računa na Dejana Davodovca, Ognjena Dobrića, Branka Lazića, Erona Vajta, dok je Maik Cirbes neposredno pred put u Istanbul dobio pozitivan test na Kovid-19.

Utakmica Crvena zvezda - Budućnost igra se u ponedeljak od 21 sat.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.