MARINOVIĆ ZADOVOLJAN PRED MEČ SA CEDEVITOM: Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu!
Foto: Starsport©

OPTIMISTA

MARINOVIĆ ZADOVOLJAN PRED MEČ SA CEDEVITOM: Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu!

Utakmica Borac - Cedevita Olimpija na programu je sutra od 19.00

Objavljeno:

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je Cedevita Olimpija jedan od najjačih i najtalentovanijih timova u ABA ligi, ali da se nada da će njegov tim, uz podršku sa tribina, odigrati meč na "zavidnom nivou".

- U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan - rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Cedevita Olimpije, u utakmici drugog kola ABA lige.

Čačanski klub je na startu takmičenja izgubio od Igokee, dok je Cedevita Olimpija pobedila Krku.

- Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici - rekao je Marinović.

Trener Borca je istakao i da će prisustvo navijača na tribinama biti veliki plus za njegovu ekipu.

- Ako budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama, i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja - rekao je Marinović.

- Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći puno dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati - dodao je on.

Utakmica Borac - Cedevita Olimpija na programu je sutra od 19.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.