JOKIĆ NA PRAVI NAČIN OBRUSIO GOBERU: Francuz posle ovoga bolje da se više ne javlja!
Foto: EPA

na pravi način

JOKIĆ NA PRAVI NAČIN OBRUSIO GOBERU: Francuz posle ovoga bolje da se više ne javlja!

U tom meču su igrači Jute pokušavali da "udvoje" Jokića na niskom postu, pošto im je ubacio 47 poena, a Džamal Marej je u jednoj radijskoj emisiji ispričao zanimljivu anegdotu sa kraja susreta

Objavljeno:

Nikola Jokić je najbolji centar na svetu, a u prilog tome ide i MVP nagrada koja mu je pripala prethodne sezone u NBA ligi.

Jedan od glavnih rivala srpskog košarkaša je Rudi Gober, koji je drugu godinu uzastopno proglašen za najboljeg defanzivca lige, pa su njihovi okršaji uvek zanimljivi.

Imali su već mnogo duela u NBA, a posebno se pamti susret iz januara, kada su Nagetsi slavili 128:117 protiv Jute, kada je glavni protagonista bio upravo Jokić.

U tom meču su igrači Jute pokušavali da "udvoje" Jokića na niskom postu, pošto im je ubacio 47 poena, a Džamal Marej je u jednoj radijskoj emisiji ispričao zanimljivu anegdotu sa kraja susreta.

- Neka, moj je, imam ga, imam ga! - vikao je navodno Rudi Gober, prepričao je Marej.

- A Jokić je bio u fazonu - brate, imam 47 poena, kako me imaš? - prisetio se oporavljeni Marej i nasmejao sve u studiju, najavivši tako nove dvoboje dvojice sjajnih košarkaša.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.