Bjelica solidan, ali mora mnogo bolje, a svi se pitaju gde je Bobiju minutaža? (VIDEO)
Foto: AP

mora mnog bolje

Bjelica solidan, ali mora mnogo bolje, a svi se pitaju gde je Bobiju minutaža? (VIDEO)

Timovi oba naša igrača su prethodne noći pobedili, ali njihov učinak i nije bio baš zapažen
Objavljeno: 09:04h

Od dvojice srpskih igrača koji su mogli da se nađu na parketu prethodne noći u NBA, samo jedan je igrao. Nemanja Bjelica je učestvovao u trijumfu Minesote nad Memfisom 116:80, dok je Boban Marjanović presedeo pobedu Detroita nad Niksima 102:89.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Očekivalo se da bi Bjelica mogao više da doprinosi ove sezone u timu "vukova", ali za sada je to uglavnom sve na nivou iz prethodne, pa je tako u meču protiv Grizlisa za 18 minuta na parketu postigao 5 poena uz 8 skokova i dve asistencije.

Vulvse je do pobede vodio Zek Levin sa 31 poenom, a pratili su ga Vigins i Dijeng sa po 17, dok je kod poraženih isto toliko postigao Dejvis.

Ipak, za razliku do Bjelice koji koliko-toliko ima minutažu, Boban Marjanović je nema, baš kao što je nije imao ni prošle godine u San Antoniju. Uzalud navijači Pistonsa traže da vide gorostasa iz Zaječara na parketu, trener Van Gandi ga ne pušta u igru.

Tako je Bobi sa klupe gledao kako Heris sa 25 poena, Moris sa 22 i Koldvel-Poup sa 19 donose trijumf "klipovima" protiv Niksa za koji je Karmelo Entoni postigao 24 koša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.