BROJKE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Gazda Bruklina spremio $360.000.000 da uz Djuranta sačuva Irvinga i Hardena!
Foto: Profimedia

ostajte ovde

BROJKE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Gazda Bruklina spremio $360.000.000 da uz Djuranta sačuva Irvinga i Hardena!

Uprava Bruklina je procenila da bi im za ovaj projekat čuvanja "Velike trojke" bilo potrebno između 541 i 594 milion dolara i više su nego spremni da ulože taj novac

Objavljeno:

Bruklin Nets su polako ali sigurno izgradili tim koji figurira kao glavni kandidat za NBA titulu. Za to je najzaslužnije silno ulaganje novca, naravno.

Vlasnik franšize, milijarder Džozef Cai iz Hong Konga i naturalizovani Kanađanin, oformio je moćni trio Kajri Irving - Džejms Harden - Kevin Djurant, ali im pridodao i nešto manje zvezde poput Blejka Grifina pa svi veruju da je samo pitanje hemije među njima ono što može da ih zaustavi u pohodu na prsten.

Džozef Cai
foto: Profimedia

Uprava Netsa je nedavno produžila ugovor sa prvim MVP kandidatom stručnjaka u predstojećoj sezoni, Djurantom, po kome će on za dodatne četiri godine vernosti zaraditi 198 miliona dolara. Sada žele da treneru Stivu Nešu na duže raspolaganje stave i Irvinga i Hardena i sačuvaju udarni trio duži niz godina i tako uspostave dominaciju.

Kako tvrde, razgovori su za sada "vrlo pozitivni" ai shod očekuju tokom sledeće dve nedelje.

- Imamo priliku da uradimo nešto posebno ovde - kaže Šon Marks, generalni menadžer Bruklina.

Kevin Djurant, Kajri Irving, Džejms Harden, Bruklin Nets
foto: Profimedia

Irving je leta 2020. potpisao četvorogodišnji ugovor, ali "Mrežice" žele da ga vežu još četiri sezone i nude mu kao i Kej-Diju 198 miliona dolara.

"Brada" Harden ima još dve sezone dok ne postane slobodan agent a nejmu je ponuđen trogodišnji ugovor vredan 161 milion dolara.

Uprava Bruklina je procenila da bi im za ovaj projekat čuvanja "Velike trojke" bilo potrebno između 541 i 594 milion dolara i više su nego spremni da ulože taj novac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.