BERON PRIČAO HOLINSU O 'LUDIM NAVIJAČIMA' U BEOGRADU: Drugačije je nego u 99% Evrope, čudno postaje normalno!
Foto: Emilija Jovanović

preporuka

BERON PRIČAO HOLINSU O 'LUDIM NAVIJAČIMA' U BEOGRADU: Drugačije je nego u 99% Evrope, čudno postaje normalno!

Amerikanac je poručio zemljaku da se spremi za velika očekivanja

Objavljeno:

Američki košarkaš Bili Beron će ostati zauvek u sećanju navijačima Crvene zvezde. Sjajni šuter iz Pensilvanije je igrao sjajno na Malom Kalemegdanu, a sada se prisetio perioda dok je igrao u Beogradu.

Beron sada brani boje ruskog Zenita, odakle je među crveno-bele stigao Ostin Holins, kome je bivši saigrač ispričao šta ga čeka u Zvezdi.

- Ostin mi je pisao nekoliko puta i mnogo sam mu pričao o Crvenoj zvezdi i mom iskustvu tamo, recimo o ludim navijačima. Košarkaško iskustvo je tamo mnogo drugačije nego u 99 odsto Evrope, zato što oni zaista vole košarku. Moraš da znaš da mnogo očekuju od tebe i da se spremiš za to. Imaćeš verne navijače sa velikim očekivanjima - rekao je Beron.

KK Crvena zvezda, Bili Beron
foto: Emilija Jovanović

Takođe se prisetio nekih teških trenutaka, važnih utakmica koje je tada njegov tim uspeo da dobije.

- Bilo je ekstremno stresnih utakmica, srećom, moj tim je bio na pobedničkoj strani. Zato sam izuzetno zahvalan na tom iskustvu, svaki košarkaš koji voli košarku hoće da igra tamo, da oseti te emocije i energiju.

Novinari su Berona upitali da li je bilo nekih čudnih momenata iz perioda dok je igrao u Beogradu, na šta je bek šuter potvrdno odgovorio.

Ostin Holins
foto: EPA/Anatoly Maltsev

- U Beogradu sam bio izložen čudnim situacijama, sa atmosferom i stvarima kao što su upaljači koji se ubacuju na teren. Čudni momenti poput toga zapravo postaju normalni. Čudno je kada se završi i prođe malo vremena - istakao je Beron.

Podsetimo, američki košarkaš je sa Crvenom zvezdom osvojio ABA ligu, prvenstvo Srbije i Superkup ABA lige.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.