DIVCA SU KRIVILI DA GA SE KASNO REŠIO, ON SE SAD VRAĆA: Čuveni centar najavio povratak u Kingse?
Foto: AP/Tony Avelar

navijači se nadaju

DIVCA SU KRIVILI DA GA SE KASNO REŠIO, ON SE SAD VRAĆA: Čuveni centar najavio povratak u Kingse?

Sada je Kazins opet slobodan agent, a objavom na Tviteru je nagovestio povratak u redove "Kraljeva" iz Kalifornije

Objavljeno: 10:14h

Otkako je napustio Sakramento Kingse 2017. Demarkus Kazins se nigde nije zadržao duže od jedne sezone.

Popularni "Bugi" je nekada bio viđen da postane jedan od najdominantnijih centara NBA lige, jedini problem mu je bila nedisciplina kojom je kvario timsku harmoniju.

Zato su mnogi od legende franšize Vlada Divca očekivali da ga se ratosilja brzo nakon što je postao generalni menadžer avgusta 2015. Ipak, Srbin je insistirao da treba graditi tim oko Kazinsa.

Demarkus Kazins
foto: AP

Tačnije to je činio sve do februara 2017. kada je i sam uvideo da ova taktika neće doneti žečjene rezultate, pa se odlučio za radikalni rez. Kazins je posle sedam sezona u Sakramentu trejdovan u Nju Orleans.

Ali, ni igrači koje je Divac dobio za problematičnog centra nisu se dobro pokazali, iako je tim beležio malo bolje rezultate. Plej-of je uporno izostajao, pa je Vlade održao obećanje da će se povući ako tim ne bude bolji do 2019. (sa malim zakašnjenjem, dao je ostavku leta 2020.).

Vlade Divac
foto: Profimedia

U međuvremenu, "Bugi" se šetao po timovima Zapadne konferencije i prošle sezone uspeo posle nekoliko 10-dnevnih ugovora da dobije jedan do kraja sezone sa Los Anđeles Klipersima i stigne do finala Zapada (poraženi od Finiksa).

Međutim, sada je opet slobodan agent, a objavom na Tviteru je nagovestio povratak u redove "Kraljeva" iz Kalifornije.

Pohvalio se novom profilnom slikom na kojoj je u animiranoj verziji, ali u dresu koji mnogo podseća na onaj Kingsa i to sa brojem 15 - koji je nosio dok je bio u Sakramentu.

Navijači se nadaju da bi mogao da se vrati jer nije bilo mnogo bpolje ni bez njega - 15 sezona zaredom su bez plej-ofa...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.