OPROŠTAJNI VIDEO CSKA ĆE VAS RASPLAKATI: Armejci na dostojanstven način uputili Dudi poslednji pozdrav! (VIDEO)
Foto: Dado Djilas

EMOTIVNO

OPROŠTAJNI VIDEO CSKA ĆE VAS RASPLAKATI: Armejci na dostojanstven način uputili Dudi poslednji pozdrav! (VIDEO)

Emotivni snimak koji je danas osvanuo na društvenim mrežama CSKA neće vas ostaviti ravnodušne

Objavljeno:

Moskovski CSKA oprostio se od legendarnog košarkaškog stručnjaka Dušana Dude Ivkovića, koji je preminuo u Beogradu u 78. godini.

Ivković je moskovski tim vodio od 2002. do 2005. godine.

- Otišao je jedan od najboljih trenera u istoriji svetske košarke. On je bio prvi strani trener u istoriji CSKA. Duda je bio taj koji je uveo nove standarde u klub, modernu organizaciju koja je CSKA svrstala među najbolje klubove u Evropi. I po odlasku iz Moskve, Ivković je nastavio da prati crveno-plave, sa kojima je osvojio tri titule prvaka Rusije i Kup ove zemlje, napisali su iz CSKA na svom sajtu i uz to objavili kratak film u znak sećanja na Ivkovića, što su i napisali:

Aktuelni trener Moskovljana Dimitris Itudis kaže da je ovo veoma tužan momenat za njega.

- Teško je naći prave reči. Duda je imao divnu suprugu Nenu i sinove Petra i Pavla, a ja sam se osećao kao njegov sportski sin. Bila je velika čast i privilegija poznavati takvog trenera i osobu i uvek ću pamtiti savete koje sam dobio od njega. Prijateljstvo sa njim je bilo neprocenjivo, kao i podrška i poverenje koje sam dobijao od Dude. Ovoga leta sam bio sa njegovim sinom Pavlom na Halkidikiju i planirali smo da se okupimo u Beogradu ili Moskvi... Moje iskreno saučešće porodici Ivković i svima koji su poznavali Dudu, rekao je Itudis.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.