ZVEZDA PREDSTAVILA NOVE DRESOVE: Crveno-beli za ovu sezonu vratili retro dizajn!
Foto: KK Crvena zvezda

ZVANIČNO

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVE DRESOVE: Crveno-beli za ovu sezonu vratili retro dizajn!

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim

Objavljeno:

KK Crvena zvezda predstavila je nove dresove za sezonu pred nama.

Kao i do sada, na novim dresovima dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge.

- Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava ‘naša linija života‘ koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije - navodi se u saopštenju.

Osim dve garniture crveno belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena) ekipa će u novoj sezoni nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama, a koja će ove sezone imati izmenjen dizajn.

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

Podsetimo, zbog velikog broja povreda košarkaši Crvene zvezde neće otputovati u Grčku gde je trebalo da odigraju dve pripremne utakmice.

Zvezda sezonu otvara 24. septembra mečom protiv Splita u okviru ABA lige.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.