Džikić pred evropski debi u Pioniru rekao ono što smo svi već znali! (VIDEO)
Foto: ABA liga/Partizan NIS

JASNO KAO DAN

Džikić pred evropski debi u Pioniru rekao ono što smo svi već znali! (VIDEO)

Na evropskoj premijeri, Partizanu će se suprotstaviti iskusni sastav ekipe Stelmet Zielona Gora. Poput crno-belih, i poljski tim u meč III kola FIBA Lige šampiona ulazi sa skorom 1-1
Objavljeno:

Prvi meč FIBA Lige šampiona u hali “Aleksandar Nikolić”, Partizan dočekuje sa skorom 1-1, nakon dva gostovanja u Nemačkoj i Turskoj.

Na evropskoj premijeri, Partizanu će se suprotstaviti iskusni sastav ekipe Stelmet Zielona Gora. Poput crno-belih, i poljski tim u meč III kola FIBA Lige šampiona ulazi sa skorom 1-1.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U najavi meča, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić je izjavio:

- Naš sledeći protivnik je ponovo ekipa koja ima evroligaško iskustvo, što dovoljno govori o tome o kakvom se klubu i organizaciji radi. Što se njihovog sastava tiče, imaju vrlo iskusnu bekovsku liniju i čvrste i aktivne centre. Uostalom, jasno je da je naša grupa u ovom takmičenju daleko najkvalitetnija, ali je takođe jasno da se to neće promeniti. To smo prihvatili, i radimo kako najbolje možemo sa onime što imamo - istakao je trener crno-belih.

Jedan od najmlađih prvotimaca crno-belih, Vanja Marinković ističe da je sva pažnja usmerena na meč sa Stelmet Zielonom Gorom:

- Uvek govorimo da je svaki sledeći meč najvažniji, jer u svakom meču imamo i želju i obavezu da pružimo svoj maksimum. Očekuje nas utakmica protiv još jedne jake i iskusne ekipe, ali mi ćemo izaći na teren spremni da damo sve od sebe - izjavio je Marinković.

Utakmica je na program u utorak, 01.11. u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport i putem online platforme livebasketball.tv

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.