SJAJAN DEBI IVANOVIĆA: Zvezda pobedila Megu u drugom pripremnom meču pred novu sezonu (FOTO)
Foto: KK Crvena zvezda

HOLINS NAJEFIKASNIJI

SJAJAN DEBI IVANOVIĆA: Zvezda pobedila Megu u drugom pripremnom meču pred novu sezonu (FOTO)

Dvocifren je bio i Nikola Kalinić koji je meč završio sa 12 poena

Objavljeno: 23:53h

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mega Basket rezultatom 82:77 i na taj način ostvarili i drugi trijumf u pripremnim mečevima za novu sezonu.

Najefikasniji akter utakmice bio je Ostin Holins koji je ubacio 20 poena. Pratio ga je Nikola Ivanović koji je na svom debiju u crveno-belom dresu upisao 17 koševa uz šest asistencija. Dvocifren je bio i Nikola Kalinić koji je meč završio sa 12 poena.

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

I na ovom meču crveno-beli su bili oslabljeni. Kao što je od ranije poznato Ognjen Dobrić nije u rotaciji zbog lakše povrede, Nejt Volters je pored terena bodrio svoje saigrače jer je juče stigao u Beograd, a ovaj meč je propustio kapiten Branko Lazić.

Usled skraćene rotacije i deficita na poziciji pet, na ovom meču je za crveno-bele nastupio Maik Cirbes, dobro poznato lice koji trenira sa ekipom i boravi u Beogradu. On je za nekoliko minuta upisao šest poena.

Podsećamo pre samo dva dana, crveno-beli su bili bolji od FMP-a, a naredni meč u okviru priprema igraju protiv rumunske Oradee 7. septembra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.