OBRADOVIĆ O (NE)IGRANJU ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Dao je primer koji JOKIĆ i drugovi treba dobro da upamte! (VIDEO)
Foto: Starsport

kraj svake priče

OBRADOVIĆ O (NE)IGRANJU ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Dao je primer koji JOKIĆ i drugovi treba dobro da upamte! (VIDEO)

Trener Partizana je istakao činjenicu vezanu za trojicu košarkaša SAD-a

Objavljeno: 11:31h

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je igranje za reprezentaciju američkih igrača, ujedno i iznevši svoje mišljenje o odbijanju srpskih košarkaša.

Tu je, pre svega, mislio na Nikolu Jokića koji posle sezone u NBA ligi u dresu Denver Nagetsa ovog leta nije želeo da učestvuje u kvalifikacijama i potom eventualnim Olimpijskim igrama.

Nikola Jokić i Devin Buker (Finiks)
Nikola Jokić i Devin Buker (Finiks)foto: Profimedia

Kao primer, Žoc je pomenuo asove NBA šampiona Milvoki Baksa (Kris Midlton i Džru Holidej) i vicešampiona Finiks Sansa (Devin Buker).

- Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci. Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - rekao je Obradović u intervjuu za "BHBasket".

Mnogi su isticali i Luku Dončića koji je takođe posle ispadanja iz plej-ofa sa Dalasom, stigao na okupljanje nacionalnog tima Slovenije i odveo je u Tokio.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.