HRVATI ODUŠEVLJENI DOLASKOM PARTIZANA NA TURNIR: Spisak i ostalih učesnika nije za potcenjivanje
Foto: KK Partizan

neverovatna najava

HRVATI ODUŠEVLJENI DOLASKOM PARTIZANA NA TURNIR: Spisak i ostalih učesnika nije za potcenjivanje

Mečevi u Opatiji igraju se od 1. do 3. septembra

Objavljeno: 20:57h

Košarkaši Partizana od 1. do 3. septembra igraju na pripremnom turniru u Opatiji. Spisak učesnika nije za potcenjivanje.

Pored crno-belih tu su i ekipe italijanskog Pezara (nekadašnji Skavolini), Cedevite Olimpije i Cibone.

Organizatori su prezadovoljni kvalitetom turnira, a naročito dolaskom Partizana na čelu sa proslavljenim trenerom Željkom Obradovićem.

KK Partizan
foto: KK Partizan

- Dovesti ovakve četiri ekipe u Opatiju bilo je jako teško, ali uspeli smo jer imamo veliku pomoć u Liburnija rivijera hotelima i u Gradu Opatiji. Trenutna vrednost Partizana kreće se oko 15.000.000 evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi 3.000.000 evra za dve godine, mislim da se nijedan naš klub s time ne može nositi. Cibona je malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih klubova u Evropi, Olimpija ulaže veliki novac, Skavolini je jedan od najboljih italijanskih klubova, žele da se izbore za nastup u Evroligi - rekao je Robert Jurković, predsednik udruženja Marinovi prijatelji, glavnog organizatora turnira.

To će biti prve dve pripremne utakmice crno-belih , a potom slede i ostale, među kojima je i meč protiv Anadolu Efesa, što će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena kluba Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.