STRAŠAN POČETAK NBA: Superiorni Sparsi izmaltretirali silne Voriorse, Klivlend pokazao snagu! (VIDEO)
Foto: AP

ijaoo šta je ovo bilo

STRAŠAN POČETAK NBA: Superiorni Sparsi izmaltretirali silne Voriorse, Klivlend pokazao snagu! (VIDEO)

Prvi mečevi nove sezone najjače lige na svetu su doneli ludilo
Objavljeno: 09:12h

A jaoooo, kakav početak NBA lige! To ni najveći poznavaoci nisu očekivali niti se nadali. San Antonio je demolirao moćni Golden Stejt 129:100, a isto je uradio i Klivlend renoviranim Niksima 117:88.

Tradicionalno prvi meč nove sezone odigrali su šampioni, Kavalirsi, koji su ugostili ekipu Njujorka i odmah stavili do znanja ko će biti prvi favorit za šampionski prsten ove sezone.

Nakon što su Lebron Džejms i kompanija primili šampionsko prstenje za titulu osvojenu prethodne sezone, to su opravdali i na parketu protiv prilično izmenjene ekipe iz "Velike jabuke".

Strašan je bio Kajri Irving sa 29 poena, a pratio ga je Kevin Lav sa dabl-dabl učinkom 23 poena i 12 skokova u napadu. Prva zvezda tima, Lebron Džejms je bio više raspoložen za razigravanje, pa je ubacio "samo" 19 poena, ali zato je imao čak 14 asistencija i 11 skokova - čisto da sezonu otvori tripl-dablom.

Kod poraženih novajlija Derik Rouz je postigao 17 poena, a najefikasniji je bio Karmelo Entoni sa 19 poena, dok je Kristaps Porzingis dao 16.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.