KOŠARKAŠI CIBONE U BOJAMA PARTIZANA, NAVIJAČI POLUDELI: "Nema kraja sramotama, naš klub je OTET!" (VIDEO)
Foto: KK Cibona

razbesneli ih

KOŠARKAŠI CIBONE U BOJAMA PARTIZANA, NAVIJAČI POLUDELI: "Nema kraja sramotama, naš klub je OTET!" (VIDEO)

Ostaje da vidimo da li će Cibona zaista zaigrati u crno-belim dresovima

Objavljeno:

Cibona tek rešava pitanje ekipe za novu sezonu, ali već se nalazi u ozbiljim problemima. Finansije već neko vreme slovljaju slabiji kadar u zagrebačkom klubu od onog koji je potreban za velike rezultate.

Ipak, drugi problem zaokupio je navijače na društvenim mrežama. Na portalu Crošarka.com izašla je vest kako bi Cibona u novoj sezoni mogla da odbaci istorijsku plavu boju dresa. Naime, oprema za trening je u crno-beloj kombinaciji koja uveliko podseća na Partizanovu. Portal je naveo da je poslao upit u klub o eventualnoj novoj boji dresa, ali još nisu dobili odgovor.

Ipak, već je i to bilo dovoljno za fanove zagrebačkog kluba da izraze nezadovoljstvo. Nekoliko Fejsbuk stranica koje okupljaju više hiljada Ciboninih navijača izrazile su vrlo decidiran stav u ovoj situaciji. "Još jedna sramota našeg kluba, ima li im kraja?" piše Mi smo Cibona.

Povijest Cibone još je žešća: "Naš klub je otet, Cibona je od ovog leta u bojama Partizana, hoće li netko reagovati? Vi niste Cibona i nemate našu podršku!"

KK Cibona
foto: Printscreen/Povijest Cibone

Još jednom treba napomenuti kako nikakve službene potvrde o novoj boji dresa Cibone zasada nema.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.