VAJT JE STIGAO U BEOGRAD: "Zvezda je ispunjavala sve moje kriterijume za novi klub, jedva čekam da ih sve upoznam"!
Foto: Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda mts

uskoro na terenu

VAJT JE STIGAO U BEOGRAD: "Zvezda je ispunjavala sve moje kriterijume za novi klub, jedva čekam da ih sve upoznam"!

Bio sam na drugoj strani, nije uopšte lako igrati protiv Zvezde. Prave odličnu i bučnu atmosferu. Pametni su navijači, razumeju košarku i sigurno da je bolje da sam sada na njihovoj strani. Ne mogu da dočekam da ih vidim i nadam se da ćemo ove godine imati punu halu i da ćemo pobeđivati u što više utakmica

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde, Eron Vajt, stigao je u nedelju u Beograd i već se priključio novim klupskim drugovima.

Eron Vajt iza sebe ima vrlo bogato igračko iskustvo u Evropi i posebno u evroligaškim klubovima jer je poslednjih šest godina nastupao za Bon, Zenit, Žalgiris, milansku Olimpiju, Tenerife i atinski Panatinaikos.

Prilikom dolaska u Beograd obratio se javnosti i istakao da jedva čeka da zaigra pred navijačima Crvene zvezde i beogradskom publikom.

- Bio sam slobodan ovog leta i tražio sam klub u Evroligi, ima dobre navijače i da se nalazi u dobrom gradu. Zvezda sve to ispunjava i uzbuđen sam što ću igrati ovde. Bio sam u Beogradu mnogo puta i uzbuđen sam što ću ovde sada živeti i igrati za naše navijače i istorijski klub - rekao je Vajt.

Vajt je izneo svoja očekivanja od sezone, ali i saradnje sa Dejanom Radonjićem.

- Volim da igram za trenera koji je takođe bio i igrač, jer oni razumeju igru, kroz šta igrač prolazi. To je dobra stvar. Igrajući protiv njega primetno je da ekipa igra za pobedu, da igrač treba da igraju timski i na pravi način, a ne za sebe. Takav sam i ja igrač, pa verujem da ćemo dobro sarađivati. Jedva čekam da krenu treninzi, da upoznam stručni štab i igrače -

Govorio je i o navijačima crveno-belih.

- Bio sam na drugoj strani, nije uopšte lako igrati protiv Zvezde. Prave odličnu i bučnu atmosferu. Pametni su navijači, razumeju košarku i sigurno da je bolje da sam sada na njihovoj strani. Ne mogu da dočekam da ih vidim i nadam se da ćemo ove godine imati punu halu i da ćemo pobeđivati u što više utakmica - zaključio je on.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.